SLUT : Påskekonkurrence 2019: Vind et udekøkken!

I forbindelse med vores Åbent Hus i påsken udlodder vi et luksus udekøkken perfekt til at få det maksimale ud af sommersæsonen. Den heldige vinder får glæde af et udekøkken med vask i enten træ eller aluminium til en normalværdi af 5.900 kr. 

Det lækre udekøkken er komplet med vask i den ene side og stor bordplade i den anden side. Så har du alt, du skal bruge, til at tilberede aftensmaden udendørs. Skyl de nye grøntsager fra køkkenhaven og snit dem fint lige ved siden af. På den lange hylde over køkkenet er der god plads til at have krydderurter stående, og under hylden kan du have gryder og redskaber til at hænge.

Under bordet er der en vaskskjuler i tekstil, og ved siden af er der god plads til at opbevare nyopgravede grøntsager, opvaskebalje, eller hvad du nu har brug for at have lige ved hånden. 

  
  

 

 

Inspiration og gode råd til byg-selv lige direkte i din indbakke? Klik på billedet og tilmeld dig Sølund Huses inspirations-mail. 

Sådan deltager du
Du kan deltage i konkurrencen til vores Åbent Hus-arrangement i alle påskedagene eller på facebook her

Konkurrencen slutter tirsdag d. 23. april 2019 kl. 12.00, hvor vinderen trækkes. Vinderen offentliggøres på Sølunds Huses facebookside. 

Se alle detaljer om udekøkkenet i træ her og aluminium her.

Held og lykke :) 

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Dolly 3 åben pavillon i træ fra Sølund Huse
Inspiration | Pavilloner

Ren nydelse i åben pavillon

Et hyggeligt uderum i haven, hvor man kan nyde skyggen og slappe af, er en drøm mange af os har. Men at finde den perfekte løsning kan være en udfordring. Sådan var det også for Lisbeth og Tom.
Åben Mette 2 pavillon fra Sølund Huse
Inspiration | Pavilloner

Morgenkaffe i åben pavillon

Der er noget helt særligt ved at skabe et personligt fristed, hvor man kan trække sig tilbage og finde roen. Lita og hendes mand drømte om en åben pavillon, hvor de kunne nyde morgenkaffen og få skygge fra solen.
Lille Alberte legehus med hems
Inspiration | Legehuse

Et kreativt legehus til børnebørn

Et legehus kan være så meget mere end bare et lille hus til børnene, som de kan lege i. Det kan være et sted, hvor børnene kan udfolde deres fantasi og kreativitet på utallige måder.

Se al inspiration