sted til afslapning

Pavillonen forlænger de danske sommeraftener

Tine og familien har skabt badehotel-stemning i hjørnepavillonen, som passer ind i deres smalle have. Pavillonen er et sted til afslapning og inspiration – og til forlængelse af de danske sommeraftener.

”Jeg ville have haft en klassisk pavillon, men med vores smalle have fandt vi ud af, at hjørnepavillonen var mere oplagt,” siger Tine.

Tine og familien har en smal have, og derfor faldt valget på en hjørnepavillon.

Pavillonen er indrettet med hjørnesofa, der passer i pavillonen og bidrager til loungestemingen. 
Lige nu er pavillonen indrettet som et loungemiljø med hjørnesofa og gode rammer for afslapning.

”Ideen er at have et sted, hvor man kan sætte sig ud og få sommerhusstemning. Hvor man kan læse eller tage en lur, når man kommer hjem fra arbejde,” siger hun.  

Tine nyder at læse en bog eller tage en lur i pavillonen efter arbejde.

Forlænger sommeraftenerne

Pavillonen bliver også brugt som et sted, man kan sætte sig over og få mere ud af aftenerne.

”Når man griller, og duggen falder, er det dejligt, at man ikke skal ind. Og dobbeltdørene giver stadig fornemmelsen af at være ude i haven,” siger Tine og fortsætter.

”Hvis det bliver køligt, og vi sidder udenfor med vores gæster, sætter vi os ind og får kaffen eller et glas vin bagefter,” siger hun.


Pavillonen forlænger sommerens grillaftener. Når duggen falder, fortsættes aftenen i pavillonen, så Tine og familien stadig har en følelse af at sidde ude. 

En helt speciel stemning

Tine har indrettet pavillonen med kogebøger, kreative bøger og livsstilsmagasiner for at skabe en stemning, man ikke finder inde i huset.

”Når man har lyst til at trække sig lidt fra familien, så kan man gå herud og blive inspireret. Bøgerne giver noget godt – det passer bare til miljøet derude – sådan lidt badehotelsstemning,” siger Tine.

Du kan tage et kig blandt alle vores pavilloner her eller finde Tines hjørnepavillon Melanie på 7 m2 her.

Er du interesseret i at modtage flere inspirationshistorier, byg-selv-råd eller få besked om gode tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsmail herunder. 

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration