Lucas Andersen vildmarksbad fra Sølund Huse

Professionel fodboldspiller, familiefar og livsnyder

Lucas Andersen har fart på livet, da han både er professionel fodboldspiller og familiefar til to. Når han skal finde ro og samle tankerne, nyder han at læne sig tilbage i sit vildmarksbad efter en kold dukkert i Vesterhavet.

Lucas Andersen har været professionel fodboldspiller, siden han var 16 år gammel. Efter at have spillet fodbold i udlandet er Lucas vendt hjem til Danmark, og han spiller i dag i den nordjyske fodboldklub, Aab. Selvom Lucas har en stor passion for fodbold, og de forpligtelser der følger med, så elsker han at tilbringe tid med familien og finde ro i naturen.

Deluxe vildmarksbad i træ

Deluxe vildmarksbad i træ

Vildmarksbad og idyl ved Vesterhavet

Lucas og hans kæreste havde længe drømt om et Deluxe Vildmarksbad fra Sølund Huse. Vildmarksbadet skulle placeres ved familiens sommerhus nær Vesterhavet og fuldende sommerhusidyllen.

I 2020 gik drømmen i opfyldelse, og familien har i dag fået deres egen wellnessoase med terrasse. Vildmarksbadet er placeret med udsigt til en fredet naturgrund, som er fyldt med dyreliv og smukke klitplantager.

”Vi har fået lavet sådan en lille ekstern terrasse til vildmarksbadet, hvor man sidder helt i læ, og så kommer der dådyr løbende forbi. Sådan rigtig idyllisk.”

En ideel kombination af afslapning og natur

Lucas nyder at have sin egen wellnessafdeling, som han kan bruge hele året rundt. I vildmarksbadet kan han fundere over livet, uden forstyrrelser fra omverdenen. Efter en hård træning eller fodboldkamp finder han en helt særlig ro i naturen, som han nyder at kunne kombinere med et varmt bad.

”At man ligesom kan kombinere naturens ro med velvære på en eller anden måde. Det synes jeg bare, at det spiller utroligt godt sammen. Og gavner rigtigt meget. Både for det mentale, men også bare for det fysiske.” fortæller Lucas.

For at fuldende welnessoplevelsen starter han sommertider dagen med en kold og forfriskende dukkert i Vesterhavet. Selvom der kun er få minutters gang til Vesterhavet fra familiens sommerhus, så synes Lucas, at det er noget helt særligt at bade i et opvarmet vildmarksbad, som han selv har gået og nørklet med.

”(…) som man selv har gået og arbejdet med. Med brænde og alle de der ting. Det synes jeg bare, at det giver en god stemning. På samme måde som hvis man fyrer op i en pejs inde i stuen.” fortæller Lucas.

Vildmarksbadet er også blevet familiens samlingspunkt, når de er i sommerhus. Sønnen på 5 år elsker at plaske rundt i badet og skrue på knapperne, så der kommer bobler. Han er også meget fascineret over det skiftende lys, som tændes i vildmarksbadet, når mørket falder på.

En kold forskrækkelse i det nordjyske

Det var ikke tilfældigt, at Lucas valgte et vildmarksbad med innovativt ovnsystem fra Sølund Huse. Kort tid forinden havde Lucas og hans kæreste været på et romantisk ophold i et feriecenter i Nordjylland. En aften besluttede parret sig for, at de skulle i vildmarksbad under åben himmel, og Lucas valgte at sørge for opvarmningen af vandet. Efter mange timers forberedelse var parret klar til at hoppe i vandet, men det viste sig at blive en kold fornøjelse. Vandet var ikke varmet op under overfladen, hvilket resulterede i en slem forkølelse for Lucas.

”(…)mens der er mørkt, går jeg frem og tilbage 100 gange derude, og der er sindssygt koldt. Jeg er ude at mærke overfladen, og jeg føler, at nu har jeg den (…) Og da vi så kommer sådan 20 centimeter ned, så er det isende koldt, og jeg ender med at være syg dagen efter.”

Familiens vildmarksbad fra Sølund Huse er med hvid indsats, så det er nemt at gøre rent.

Nyd et bad i naturen

Deluxe vildmarksbad i glasfiber og thermowood

Nyd ultimativ afslapning og luksus med vores deluxe vildmarksbad – en oase af varme og velvære, der bringer naturens skønhed tættere på, mens du forkæler dine sanser.

Se produktet her
Deluxe vildmarksbad fra Sølund Huse

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration