Dolly 3 åben pavillon i træ fra Sølund Huse

Ren nydelse i åben pavillon

Et hyggeligt uderum i haven, hvor man kan nyde skyggen og slappe af, er en drøm mange af os har. Men at finde den perfekte løsning kan være en udfordring. Sådan var det også for Lisbeth og Tom. Men til sidst fandt de den ideelle løsning i form af en Dolly 3 pavillon, der ikke kun skabte en hyggelig oase, men også tilføjede skygge til deres udendørsområde.

Med deres eget håndværk og kreativitet tog Lisbeth og Tom udfordringen op og begyndte at bygge og male Dolly 3 pavillonen over nogle weekender i efteråret. De valgte en smuk nøddebrun farve, som de syntes passede til deres personlige stil, og tilføjede varme til haven.

”Jeg synes den er mere hyggelig i mørk, når det er en åben pavillon. Alt sort og hvidt, det passer ikke til os (…) Det skulle være mere varmt.” fortæller Lisbeth.

Åben pavillon til loungeområde fra Sølund

Dolly 3 pavillon åben fra Sølund

Morgenkaffe og drinks i aftensolen

Når vejret bliver godt, er det tid til at pakke pavillonen ud og nyde dens alsidighed. Lisbeth og Tom har indrettet pavillonen som et loungeområde, hvor de elsker at sidde med deres morgenkaffe eller en drink i aftensolen. Tom bruger også pavillonen som sit ”tilflugtssted”, hvor han kan dampe i det gode vejr. Med Wifi-tilslutning er det også blevet Lisbeths foretrukne sted at se tennis eller andet på sin iPad.

De voksnes hyggelige oase

Pavillonen har skabt et fantastisk uderum, hvor hele familien kan finde glæde og afslapning på forskellige måder. Oftest sidder Lisbeth og Tom i pavillonen, mens de kigger ud til børnene, der hopper på trampolin eller svømmer i poolen.

”Vi er mere ude i haven som familie, og vi sidder der længere. Også når vi har gæster på besøg, så sidder vi også derude i længere tid end, hvad man ellers ville gøre.”

Dolly 3 åben pavillon

Loungeområde i pavillon

Opbevaring om vinteren
Udover pavillonen har forlænget udesæsonen, så har den også vist sig at være en uvurderlig ressource om vinteren, når haven trænger til opbevaringsplads. Da deres skur ikke længere kunne rumme alt, blev pavillonen den perfekte løsning. Om vinteren pakker de havemøbler og grillen ind i en presenning og opbevarer dem sikkert i pavillonen.

Nyd udsigten til haven

10,8 M² LOUNGE PAVILLON - DOLLY 3

Nyd naturens skønhed i vores åbne pavillon, hvor du kan slappe af med frit udsyn til den frodige have – en oase af ro og fordybelse.

Se produktet her
Dolly 3 åben pavillon i træ fra www.sølundhuse.dk

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration