indretning af anneks fra www.sølundhuse.dk

Sådan indretter du dit anneks med autentiske loppefund

Leder du efter inspiration til, hvordan du kan skabe en hyggelig atmosfære i et anneks på få kvadratmeter? Vi giver dig inspiration til, hvordan du kan integrere loppefund i dit anneks, så dit hjem får et personligt præg.

Et anneks behøver ikke at være stort for at være hyggeligt og indbydende. Uanset om det er en gæstehytte, et hjemmekontor eller bare en lille hobyrum, er der mange måder at skabe en varm og charmerende atmosfære på, selv på få kvadratmeter. En fantastisk måde at tilføre personlighed og unikhed til dit anneks på er ved at integrere forskellige loppefund i indretningen.

Hyggekrog med møbler, der emmer af historie

En hyggekrog er næsten uundværlig i et anneks, hvis der både skal være plads til venner og familie, og huset samtidig skal kunne fungere som en base, hvor der er rig mulighed for at slappe af og lade op til hverdagens gøremål. For at skabe et stemningsfyldt og varmt hjørne i dit anneks kan du integrere unikke møbler fra loppemarkeder, der ikke er til at finde i de moderne boligbutikker i dag. Ældre møbler gemmer endvidere på historier, som giver din indretning masser af sjæl og personlighed. Hvis møblerne er forfaldne, kan du altid give dem et nyt liv med en klat maling eller et nyt betræk.

Kombinér nyt og gammelt

For at give dit hjem personlighed kan du blande dine retrofund med nyere møbler og interiør. Her er denne flettede picnickurv fundet på et loppemarked og stylet med en dekorativ kurv fra Jysk, hvilket fuldender den nordiske og minimalistiske stilart.

Kombinér nyt og gammel i din indretning fra Sølund

havehus indretning møbler

Dekorationer spiller en vigtig rolle i dit anneks

På loppemarkeder er der også rig mulighed for at finde pynt, der kan give din indretning det sidste touch. Du kan for eksempel finde vaser i forskellige former, højder og farver, som kan sammensættes på kryds og tværs for at skabe en hyggelig atmosfære. For at invitere naturen indenfor og skabe en stemning af landidyl kan du pryde vaserne med blomster eller grene og tviste, så du ikke skal bekymre dig om vanding eller gødning.

Hvad end det er loppefund eller arvestykker – kan du med fordel vælge interiør i de samme nuancer, så du indretter med respekt for de originale detaljer, som boligens resterende genstande besidder.

Sådan indretter du med genbrugsfund

Indret dit havehus med patina

Udsmyk dine vægge med andet end billeder

Det er ikke kun plakater og malerier, der kan benyttes som vægpynt. Du kan også bruge gamle tallerkenrækker, som du kan pynte med små nips eller romantiske stråhatte for at skabe en nordisk stil med et strejf af badehotelstemning.

Lys dit anneks op med unikke lamper

Loppemarkeder gemmer på mange lamper, som kan give dit anneks nyt lys og charme. Trods ældre lamper sommetider trænger til en forfriskning, så mist ikke modet, da du enten kan vælge at pifte lampen op med en ny lampeskærm eller ledning. Ledninger findes i utallige af farver, så din lampe kan få det helt rette udtryk i dit anneks.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration