Saunatønde fra Sølund Huse

”I saunaen er der ingen bimlende telefoner”

Anne-Marie og Svend har en saunatønde fra Sølund Huse ved deres sommerhus i Juelsminde. Her slapper de af i varmen og trækker stikket fra hverdagen.

I udkanten af Juelsminde ligger et sommerhusområde med 124 sommerhuse og grønne områder. Her møder du smagfulde vejnavne som Æblevej, Ferskenvej, Hypenvej og Hasselvej.

I et af de mange sommerhuse bor Svend og Anne-Marie, som har overtaget grunden fra hans forældre og siden bygget et nyt sommerhus, hvor de tilbringer meget tid fra oktober til april.

”Vi har en båd nede i havnen, og vi sejler meget om sommeren. Derfor bruger vi mest sommerhuset efterår og vinter, mens vores børn og svigerbørn ofte er i huset sommer og forår,” forklarer Svend.

Uden forstyrrelser
Saunatønden
fra Sølund Huse rykkede ind i haven lige før jul sidste år, og ægteparret bruger flittigt saunaen, når de er i sommerhus. Det er ofte sidst på eftermiddagen, at de trækker stikket og tager en pause fra mobiltelefoner og IPads.

”I saunaen er der ingen bimlende telefoner eller forstyrrelser. Her er helt roligt, og vi kan vi bare slappe af i varmen,” siger Svend.  

En tur i saunaen tager omkring tre kvarter, men selvom saunaen er ny i sommerhuset, så er det ikke nyt for ægteparret at gå i sauna.

”Derhjemme har vi haft en sauna i 30 år. Det startede da vores børn var små, hvor vi skruede lidt ned for temperaturen og læste historier for dem. Vores sauna har aldrig været brugt til opbevaring,” forklarer Anne-Marie.

Du kan selv designe din saunatønde fra Sølund Huse. En saunatønde kan købes med plads til både fore, seks og otte personer.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration