shelter inspiration

Shelteren ved træhuset

Eva og hendes mand fik sidste år et shelter i haven ved deres træhus. De drømte egentlig om et havehus, men de besluttede sig for et shelter, da de ønskede at indrette et udendørs soveværelse til de varme sommernætter. 

Træhuset ligger på en bakke omgivet af buske og nåletræer, som nejer i den kolde januar vind. I baghaven gemmer sig et stor shelter på 6,6 m2 fra Sølund Huse. Eva og hendes mand ønskede sig i første omgang et havehus, men efter flere overvejelser besluttede de sig for et shelter.

“Vi fandt ud af, at vi ikke havde brug for at sidde pænt ved et spisebord, men vi ville bare gerne sove udenfor. Derfor besluttede vi os for et shelter, som vi på ingen måde har fortrudt,” siger Eva.

Under åben himmel

Shelteren rykkede ind i haven sidste sommer, og de har selv samlet og malet det. Den grå farve passer til husets vinduer, og parret glæder sig til at overnatte endnu mere i shelteren, når det bliver forår og sommer.

“Vi har allerede sovet herude, men vi glæder os til, at vejret bliver varmere. De sorte madrasser ligger i shelteren året rundt, så vi tager bare vores topmadrasser og dyner med ud. Det er lidt luksusudgaven af udelivet,” forklarer Eva.

Parret har boet i huset siden 2015, og de har mange planer for haven, når foråret og sommeren kommer.

“Vi vil gerne lave et bålsted og sætte en thujahæk rundt om pladsen foran, så det kommer et fint udemiljø omkring shelteren. Vi er især glad for udhænget, da det giver rigtigt meget læ, når vi sidder udenfor. Vi skal også have et tyndt myggenet op ved indgangen,” slutter Eva.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration