Her finder du danmarks største legehus udstilling www.solundhuse.dk

Slip fantasien løs i legehus-land

Ethvert barns drøm: Danmarks største legehus udstilling – mere end 20 legehuse på samme sted – og man må lege i dem alle.

Der er noget for en hver smag i vores store indendørs legehus udstilling. Her er høje og lave, store og små, gule, røde og blå. På billederne herunder kan du se nogle af de mange forskellige legehuse i vores udstilling.

Lille Bella

 

Med den store udstilling af de mange forskellige legehuse får du de bedste muligheder for at vurdere, hvilket legehus, der passer bedst til jeres have.

Der er åben for fri leg i vores udstillede legehuse, så børnene kan få lov at teste legehusene selv. Så lav en hyggelig dag ud af det og tag familien med til udforskning af legehusland.

Herunder kan du se, hvor fint vores kunder har fået indrettet legehuset hjemme i egne haver.

Alle vores legehuse er byg selv og leveres med alle nødvendige materialer, så du blot skal samle det.  Nogle af legehusene leveres som elementhuse, hvor siderne blot skal skrues sammen, mens andre leveres som bjælkehuse, hvor de enkelte brædder skal sættes sammen oven på hinanden.

Du kan se hele vores udvalg af legehuse her. 

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration