Chat with us, powered by LiveChat
Køb shelter til dit udeliv hos sølundhuse. Dette shelter samlesæt er i høj kvalitet og smuk design

Soveværelse i shelteret

21. juni 2019 Ingen svar

Kim Guldager fra Vildbjerg og familien har fået et soveværelse i det fri i form af et shelter. De to voksne og to børn på 10 og 13 år sover ofte ude – også når det er regn- og tordenvejr. Og ifølge Kim kan dét noget helt andet end at sove indendørs, for de hygger sig og er sammen på en anden måde socialt.

”Det er en helt speciel oplevelse. Det er en helt anden måde at være i naturen på. Vi har et 2020-hus, hvor indeklimaet er super, men det er bare noget andet at være udenfor - med den friske luft. Selvom vi har et spritnyt hus og stor overdækket terrasse,” siger Kim Guldager.

 

Børnene sover bedre

Det var dog ikke helt uden problemer, at den lille familie indtog shelteret, efter det var færdigbygget. For første problem for de to børn var, at der ikke var internet, så det har de nu forlænget. Men det hele går ikke op i skærmtid.

”Man hygger sig på en anden måde, fordi der er ikke nogen, der lige skal noget andet. Vi hygger, læser, lægger os til at sove. Alle sammen. Ikke kun i weekenden. Og børene sover meget bedre herude,” siger Kim.

Byg-selv-shelter

Shelteret er ret nyt hos familien i Vildbjerg, og det er Kim selv, der har været i fuld gang.

”Det hele er sket ud af ingen tid. Vi byggede på den en hel torsdag, og så skulle jeg lige på arbejde fredag. Og så sov vi første gang i den om søndagen,” fortæller Kim.

Familien har valgt at holde shelteret i træ indeni og malet det sort udenpå. Og så har de selv monteret presenning og fluenet til at tage duggen om natten. Med gode madrasser til hele familien og hyggestemning med lyskæder og lanterner har familien ifølge Kim ramt den perfekte balancegang mellem luksus og det primitive.

Overvejer du et shelter?

Byg-selv-shelteret fra Sølund fås i to størrelser, og du kan læse mere om det lige her.

Vil du have mere inspiration? 

Tilmeld dig Sølund Huses inspirations-mail, hvor vi ca. hver 14. dag udsender inspirerende historier, nyttige byg-selv tips og de nyeste tilbud.

Skrevet af.
Lene