Chat with us, powered by LiveChat
byg selv shelter fra www.sølundhuse.dk

En shelter til børnefamilien

18. marts 2021 Ingen svar

En børnefamilie i Solbjerg bruger en stor shelter fra Sølund Huse til både afslapning, Disney Sjov, madpakker og overnatning

En stor shelter fra Sølund Huse er flyttet ind haven hos en børnefamilie i Solbjerg. Shelteren står ved familiens terrasse, hvor den bliver brugt som et udendørs opholdsrum for hele familien.

”Vi bruger shelteren som et ekstra havemøbel, hvor vi kan slappe af og slænge os i stedet for at smide os i sofaen. Om sommeren tager vi computeren i med ud i shelteren og ser Disney Sjov med børnene om fredagen,” fortæller Line, som bor sammen med sin mand og to drenge på to og fem år.


Familien brugte omkring to dage på at samle shelteren.


Hele familien hjalp til med projektet.


Shelteren vender ind mod familiens terrasse.

”Vi bruger shelteren som et ekstra havemøbel, hvor vi kan slappe af og slænge os i stedet for at smide os i sofaen. Om sommeren tager vi computeren i med ud i shelteren og ser Disney Sjov med børnene om fredagen,” fortæller Line. 

Gardiner og myggenet
Hele familien hjalp til med at samle shelteren, og det tog omkring to dage. Line og hendes mand har selv bygget myggenettet og syet gardiner, og de har valgt at male shelteren med klar maling indvendigt og med sort maling udvendigt. 

”Vores mindste dreng på to år kan ikke helt forstå, at han skal sove, når det er lyst om aftenen. Derfor har jeg syet gardiner til shelteren, så det er mørkt, når børnene skal sove om sommeren,” forklarer Line.

En ny sæson
Familien glæder sig til, at foråret for alvor springer ud, og de igen kan overnatte i det fri. De har ikke investeret i ret meget nyt udstyr, da det bruger deres dyner, når de skal sove.

”Det er kun den mindste på to, som sover i sovepose, da han smider dynen om natten. Vi andre sover med vores dyner, og vi kan fint holde varmen. Børnene glæder sig til, at det bliver lidt varmere, så vi kan sove i shelteren igen,” forklarer Line.

Hos Sølund Huse kan du bestille både en stor shelter på 6,6 og en lille på 3,6 m2.


Familien har selv lavet myggenet og syet gardiner, så der er mørkt i shelteren, når børnene skal sove om sommeren.

Skrevet af.
Line