Tora annex i træ til haven fra www.sølundhuse.dk

Et havehus med plads til teenagere

Sidste år rykkede et Tora hus ind i haven hos Heidi og Jesper fra Galten. Her er plads til, at teenageren i huset kan se fodbold og holde fest med vennerne  

På en stille villavej i Galten ligger et hvidskuret parcelhus med sorte vinduer. Når du går ind gennem lågen, dukker et Tora havehus fra Sølund Huse op. Heidi og Jesper fik opført huset sidst forår, da de manglede ekstra plads til familiens store børn.  

”Vi manglede et sted, hvor vores store børn kunne holde fest, spille computer eller se tv med vennerne. I havehuset har de lidt privatliv, hvor de kan være sig selv,” forklarer Jesper. 

Parret overvejede i første omgang at bygge carporten om til et havehus, men ved nærmere eftertanke besluttede de sig alligevel for et Tora hus på 16 m2.  

“Vi kom til at mangle plads til opbevaring, hvis vi byggede carporten om til et havehus. Vi er rigtig glade for, at huset har så mange forskellige anvendelsesmuligheder,” siger Jesper.   

Drømmen om et orangeri  
Lige nu er huset indrettet med genbrugsmøbler fra hjemmet, da det skal være plads til de unge, men Heidi og Jesper har andre planer, når børnene engang flytter hjemmefra.   

”Lige nu er det indrettet med tv, så jeg kan se fodbold med min søn, og de unge kan hygge sig sammen, men det bliver nok mere et orangeri, når børnene flyver fra reden,” fortæller Jesper. 

Ro i huset  
Foran havehuset har familien bygget en træterrasse, hvor de unge kan sidde ude om aftenen. Foråret er kun lige begyndt, men familien glæder sig til de lange, lyse sommeraftener med liv i huset.   

“Det er en stor fordel, at de unge kan hygge sig og holde fest i havehuset. Så er der ro indenfor, men de er stadigvæk lige rundt om hjørnet,” siger Jesper.  

Et Tora havehus fra Sølund Huse er på 16,2 m2 og kan bruges til både anneks, havehus, værksted, gæstehus, atelier osv.

 

 

Tora Sølund Huse Familien bruger havehuset som ekstra plads til familiens teenagere.
Tora havehus fra Sølund Huse
Tora havehuset er på 16 m2.
Tora havehus Sølund Huse
Familien har fået plads til en køler i havehuset.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration