Velkommen til dagplejen Bamsebo

I Horsens har Michella skabt et magisk legehus til sine dagplejebørn i alderen 0-3 år. Legehuset er blevet et sted, hvor børnene kan udfolde deres fantasi, fordybe sig og udvikle deres sanser.

Michella har en privat pasningsordning i Horsens, som hedder Bamsebo. Som dagplejemor er Michella altid på jagt efter nye måder at skabe sjove og kreative legemuligheder for sine dagplejebørn i alderen 0-3 år. I sommeren 2022 besluttede hun sig for at få et Lille Alberte legehus til sine dagplejebørn. Michellas søn er tømmer, så han hjalp med at bygge og male legehuset i en grå farve, så det passede perfekt til resten af huset.

”Jeg kunne godt have tænkt mig den grønne farve ligesom Sølund har, men vi har bare grå i alt det andet, så derfor valgte vi den grå farve (…).” fortæller Michella.

Lille Alberte legehus med stor hems og højt til loftet fra Sølund

Stort legehus med hems og vinduesskodder fra Sølund

En verden af leg og magi
Legehuset er blevet mere end blot et stykke legetøj – det er et sted, hvor børnene kan lade fantasien blomstre, danse, læse bøger og sove middagslure. I legehuset kan de lege og finde ro på samme tid.

Børnene elsker at lave mad i legehusets køkkenet. Fra køkkenet kan man også købe flotte, farverige og syrlige frugter fra et lille kasseapparat, hvor man ekspederedes af søde kassemedarbejdere. Derudover bliver der leget med biler, værktøj og dukker, som omhyggeligt bliver puttet i tremmesengen, når det er sovetid. Sommetider bliver der også danset til musik, som spiller i radioen.

Når børnene har brug for en pause, kan de slappe af på hemsen eller læse en bog.

 

Legehus i træ med plads til både børn og voksne

Hems i legehus fra Sølund Huse

Kreativitet og DIY-projekter
Michella er detaljeorienteret og har skabt mange kreative løsninger i legehuset. Hun har sørget for, at lågen til hemsen er sikret, så børnene kan sove middagslur i legehuset. Derudover er der brugt skridsikkert tape på trappen, så børnene har mulighed for selv at kravle op og styrke motorikken.

For at udnytte pladsen bedst muligt og skabe plads til forskellige legestationer, har sønnen bygget et klap op bord.

”(…) For hvis man har et fast bord herinde, så tager det alligevel en del gulvplads. Men på denne her måde så giver det os mulighed for det hele.” fortæller Michella.

Michella og hendes søn har endda lavet små biler ud af kabeltromler, som er dekoreret med små lygter og malet i samme farve som legehuset.

Lille Alberte legehus med kreative løsninger

Stort legehus med hems

Plads til mange timers leg

5,4 M² LEGEHUSE - LILLE ALBERTE

Træd ind i Lille Alberte legehusets fortryllende verden, hvor børns fantasi blomstrer og eventyr venter.

Se produktet her
Stort legehus i træ fra www.sølundhuse.dk

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration