Chat with us, powered by LiveChat
Vildmarksbad ekstern ovn et lækkert udendørs bad fra sølund huse

”I vildmarksbadet kommer vi helt ned i tempo”

23. september 2021 Ingen svar

Irene og Henrik fik i forsommeren et vildmarksbad med ekstern ovn fra Sølund Huse. Her nyder de roen alene eller inviterer familie og venner med i det varme vand.

Det gule træhus er omgivet af en stor terrasse, græsplæne og have med drivhus. Irene og Henrik har boet i huset i 21 år, og i juni rykkede et vildmarksbad fra Sølund Huse ind i haven.

”Det var ikke noget vi havde overvejet i lang tid, men vi besøgte et sommerhus med jacuzzi, hvor vi blev inspireret til at købe et vildmarksbad, da vi elsker det varme vand, men gerne vil undgå boblerne,” forklarer Irene.

Ro i varmen
Parrets søn har hjulpet med at bygge trappen rundt om vildmarksbadet og kopholderen til øl, vinglas og kaffe. Der gik ikke mere end 14 dage fra vildmarksbadet var leveret til de kunne hoppe en tur i baljen.

”I vildmarksbadet kommer vi helt ned i tempo efter en lang arbejdsdag. Det giver en enorm ro og afslapning, og samtidig oplever vi naturen helt tæt på med flagermus, fugle og myg,” siger Irene.

Frostklare dage
Fra vildmarksbadet er der udsigt over haven, tagrygge og markerne længst væk. Vildmarksbadet er blevet brugt flittigt hen over sommeren, og det er også populært, når venner og familie er på besøg.

”Vi går ofte tur med et hold venner, men nu vil de hellere i vildmarksbadet. Det er også populært, når vores vores børn og svigerbørn kommer på besøg. Den gule badeand har vi selv købt, men vi frygter lidt, at familie og venner giver os flere badeænder i fremtiden,” siger Irene med et grin.

Parret glæder sig til at hoppe ned i det varme vand på en frostklar vinterdag, og de drømmer om mere udeliv i fremtiden.

”Vi er meget glade for vores vildmarksbad, og vi håber også at få en shelter i haven på et tidspunkt, da der giver enormt ro at være ude i naturen,” slutter Irene.

Et vildmarksbad med ekstern ovn har en diameter på 180 centimeter, og der er plads til cirka 6 mennesker i karet. Vildmarksbadet med ekstern ovn og plastindsats leveres samlet.

Få gode råd inden du køber et vildmarksbad her.

Skrevet af.
Line