Lyserødt legehus fra Sølund Huse

Vores lyserøde Villa Villekulla

På en skøn forårsdag blev Annes datters fødselsdagsønske om et lyserødt hus til virkelighed, da Lille Emma legehuset flyttede ind i familiens have. Et eventyrligt legehus, som til forveksling ligner huset Villa Villekulla, kendt fra Astrid Lindgrens elskede bog om Pippi Langstrømpe. Legehuset har givet Annes døtre muligheden for at fordybe sig i deres egen lille verden, hvor der bliver serveret utallige isvafler og smagfulde kager.

Annes døtre har tidligere haft et legehus, men det var desværre ikke det helt rigtige. Det var mørkt, fyldt med edderkopper, og havde en lav loftshøjde, hvilket gjorde det besværligt at opfylde børnenes ønske om, at forældrene skulle lege med.

”Vi har haft et andet legehus før, og det var så mørkt, og det blev sådan et med skidt og møg indeni (…) og vores yngste ville meget gerne have, at vi var med inde og sad sammen med hende.” fortæller Anne.

Derfor besluttede Anne sig for at købe et nyt og forbedret legehus. Hun forelskede sig hurtigt i legehuset Lille Emma, der udover det charmerende udseende, havde et fantastisk lysindfald og en behagelig lofthøjde, der gjorde det ideelt til både børn og voksne.

”Det er rimeligt stort, altså der er plads til dem (…) Og så har det den gode lofthøjde, så vi kan stå derinde og være med.”

Lille Emma legehus med god plads

Eventyrligt legehus

Leg og fantasi blomstrer
Det nye legehus bliver i dag flittigt brugt af begge døtre og deres veninder. Den ældste datter på 6 år elsker især at have sit eget rum, hvor hun kan lukke døren og træde ind i sin egen fantasiverden. I legehuset bliver der lavet isvafler og kager i alle afskygninger, som kreeres med hjælp fra sandkassen i haven. Børnene nyder også at lege postkontor, hvor de sender breve og jævnligt tjekker, om postmanden har været forbi dagen forinden.
En sommer indrettede begge piger hver deres afdeling med dukker og bamser, som alle skulle prøve at bo i det nye legehus.

”Og sidste år havde vi alle deres dukker og bamser med ude i legehuset (…) Det tog en evighed til vinter at samle alle tingene sammen. For alt var bare i legehuset.” griner Anne.

Lille Emma legehus med teselskab

Lille Emma legehus der ligner villa villekulla

Et legehus til alle årstider
Selvom legehuset primært bruges i sommerhalvåret, er det stadig et populært samlingspunkt i vinterperioden, afhængig af vejret.  Selv en kølig vinterdag kan legehuset forvandles til et eventyr, hvor børnene kan lege og bruge fantasien.

Et eventyrligt legehus

4,8 M² LEGEHUS - LILLE EMMA

Giv dit barn et Lille Emma legehus, hvor hvert hjørne åbner op for en verden af magi og leg.

Se produktet her
Lille Emma Legehus fra www.solundhuse.dk

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration