Sølund Huse – Udstilling

Danmarks største udstilling af pavilloner, træhytter og legehuse.

Tag dig selv eller familien under armen og oplev en verden af muligheder.
Vi har nemlig danmarks største udstilling af træhuse, så der er noget for enhver smag.

Pavilloner

I udstillingen kan du finde alverdens forskellige pavilloner i alle mål og typer, så du kan finde lige dit helt eget drømmende fristed.
Blandt pavillonerne finder du vores mest populære modeller, så som Carmen, som nu har stået her i snart 21 år. Margrethe pavillonen med de store vinduespartier og vores helt nye tepavillon  Sofia.

Vi har både pavilloner i størrelserne 6,9 og 10 m2 udstillet således du kan få en god fornemmelse af størrelsen og samtidig finde netop den pavillon, som passer til dit behov. 
Hvis du leder efter noget helt specielt, så har vi også vores snedkerbyggede stråtækte pavilion Solveig udstillet.  Denne pavillon kan speciallaves efter dine ønsker .
Den udgave vi har stående er malet hvid både inde, og ude, bygget med et smukt teaktræs farvet gulv.
Pavillonen vi har bygget har  hele 7 store vinduespartier, for at give et unikt og dejligt lys i pavillonen.  

Så kig endelig forbi og opleve alt fra normale havepavilloner i træ til hjørne pavilloner, te-pavilloner  og luksus pavilloner. 

Du finder også alle vores pavilloner på hjemmesiden lige her

Havehuse og Kolonihavehuse

Udover vores pavilloner, så finder du også havehuse og kolonihavehuse i vores udstilling. 
Selvom vi ikke har de helt store huse udstillet, så har vi stadig huse udstillet med masser af hjerterum. De største huse vi har i udstillingen er på 28m2 og med 3 rum.
Helt præcis er det modellerne  Annelise og Gurli 2 du kan opleve.

Vi har også vores smukke 20m2 Irene og 15m2 Nicole udstillet. Disse to huse er bestemt blandt vores favoritter pga. det fantastiske lysindfald som kommer fra de store glaspartier. 
Disse huse er perfekte til dig, som søger et lille fristed, kolonihavehus, eller bare noget mere end blot et skur i haven. Husene leveres som komplette samlesæt, som er lige til at sætte op.
Skulle du dog få brug for hjælp så ringer eller skriver du bare til os, vi er i hvert fald klar. 

I den lidt specielle og unikke afdeling, der har vi også vores havetønde, som ligner en stor øltønde, der er omdannet til et gæstehus. 
Dette er ideelt hvis svigermor eller svigersønnen skulle få lyst til at kigge forbi og overnatte på en dejlig sommerdag. 

Hvis du ønsker lidt isolering i dit hus og ikke selv ønsker at skulle indlægge det, så kan du også finde vores model Tanja 2 havehus. Fordelen ved dette er at du kan strække sæsonen ekstra langt. 
Vælger du at sætte lidt varme derude, ja så vil du snildt kunne opholde dig i huset, i selv de koldeste måneder.

Redskabshuse og Redskabsrum 

Har du lidt for meget rod eller bare mange ting, som du holder af? 
Så har vi flere forskellige modeller, som du kan se i udstillingen. Hvis du sørger et helt regulær redskabsrum i høj kvalitet, så har vi vores Maggi 1 A på 5,1 m2. 
Huset har en stor dobbeltdør, som gør det nemt for dig at få tingene ind og ud af huset. Hvis du står og har brug for mere plads end dette så har vi også lige fået bygget vores Maggi 3 model.
Maggi 3 modellen er i samme høje kvalitet, men i hele 10 m2, således at du kan finde plads til det lille værksted eller alle potterne. 

Sørger du noget med halvtag til grillen eller cyklen så har vi også vores Mary 1 model opstillet.  Dette Mary 1 hus er ikke sønderlig stort, men der plads til det mest nødvendige.
Hvis du har brug for mere plads end dette så har vi selvfølgelig også andre typer i Mary kollektionen, dog ikke udstillet.

Legehuse

Hos os finder du danmarks største udstilling af legehuse i træ. 
Så tag børne med og lad dem tumle i de mange forskellige modeller og find’ frem til lige deres drømmehus.
I udstillingen kan du finde stort set alle vores trælegehuse. F.eks. Kan du finde  Lille Marie, Lille Otto, Lille Amanda og Lille Elin bare for at nævne nogle af dem. 
De væsentlige forskelle på legehusene er terrasser, hems og om det skal være hævet over jorden (på stylter) eller ej. 

Så kig endelig forbi og finde lige det som passer til jer :)

Garage og Carporte

Vi har i øjeblikket ingen carporte opstillet men arbejder på at finde den helt rigtige model at sætte op. 
Selvom vi ikke har en carport i udstillingen, så er du mere end velkommen til at kigge forbi.  Gør du dette så kan du solidt indblik  i  kvaliteten på vores huse, samt se hvordan de bliver opstillet. 
Carportene bliver nemlig produceret i samme materialer og af samme højde kvalitetstræ. 

I forhold til garager så har vi en dobbelt Garage 510 på 28,2 m2 stående og endda i hele 70mm tømmer. Denne type fås også større hvis det er det du har brug for.
endvidere har vi også en enkelt Garage 470 på 20m2 stående, vi har dog sat en glasfacade i fronten således det kan bruges til en smukt havehus.

Meget meget mere

Vi har i alt over 60 modeller stående af forskellige typer huse og produkter. Så kig  endelig forbi, der er også  Sauner, Vildmarksbade, Udekøkkener, et shelter og meget mere.
Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os hvis du har spørgsmål til husene eller har et i tankerne, som du vil høre om er i vores udstilling.

Alle os fra Sølund Huse håber at vi snart ses

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration