Iris B havehus fra Sølund Huse

Teenager får egen oase i baghaven

Teenager får egen oase i sommerhuset

Med et havehus i baghaven får Selma på 16 år både privatliv og plads, når familien rykker i sommerhus

Tæt på og alligevel helt alene. Teenageren Selma har fået sit eget havehus ved familiens sommerhus ved Rude Strand. Havehuset er modellen Iris B fra Sølund Huse, som Selma selv har indrettet med bløde vattæpper, sovesofa, kludetæpper og kurvemøbler. Selma har fundet inspiration til indretningen af havehuset på nettet.

”Det er en gammel seng hjemmefra, som vi bruger som kombineret sofa og seng i havehuset. Resten har hun fundet derhjemme i gemmerne og i forskellige genbrugsbutikker,” siger Kenneth, som har samlet havehuset sammen med sin datter.

Fælles projekt
Det tog far og datter omkring fem arbejdsdage i sommeren 2020 at samle havehuset, som familien har malet sort udvendig og gult indvendigt. Farvevalget var vigtigt for Selma, og hun brugte lang tid på at overveje farverne til havehuset.

”Det var ret nemt at samle havehuset, og vi løb ikke ind i de store udfordringer. Det var hyggeligt at hele familien hjalp med at male havehuset sort og gult,” forklarer Kenneth.

Hen over vinteren har familien brugt havehuset til opbevaring, men de glæder sig til endnu en sæson, hvor der plads til alle, når hele familien er samlet.

Iris B havehus har et grundareal på 11,1 m2 og leveres ubehandlet.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.
Havehus med overdækket terrasse fra Sølund Huse
Inspiration | Havehuse og annekser

Familiens multihavehus

Mads og hans kone valgte at placere Tess havehuset på en stor træterrasse i et hjørne af haven. Hjørnets naturlige forhøjning, gav dem mulighed for at få et spektakulært udsyn til haven.
Tanja 2 havehus indretning fra Sølund Huse
Inspiration | Havehuse og annekser

En oase af ro og familiehygge

Sommerhuslivet kan være en fantastisk måde at tilbringe tid med familien. Men når familien vokser, og pladsen bliver trang, kan det være svært at bevare den afslappede stemning. Det var netop det problem, som Peter og hans familie stod overfor.

Se al inspiration