Sådan vælger du den rigtige pavillon til din have

 

 

 

Drømmer du om en pavillon fra Sølund Huse, når haven springer ud i farver? Hos Sølund Huse har vi mange forskellige pavilloner til både den lille og store have. Vi giver dig her et overblik over de mange forskellige muligheder. 

Den åbne pavillon
Med en åben pavillon får du naturen helt tæt på, og du kan samtidig sidde i læ for den første dug. Du kan købe en åben pavillon, som har frit udsyn hele vejen rundt, men du kan også få en halvåben pavillon, hvor den ene side er lukket. Halvåbne pavilloner som Dolly 3 og Mette 2 er især gode, hvis du har en vindblæst have og trænger til en rolig oase med læ. Dolly 1, Betty og Ninna er nogle af de mest populære åbne pavilloner fra Sølund Huse.

Guide til hvilken pavillon du skal vælge fra Sølund HuseMette 2 åben pavillon

Lukket pavillon fra Sølund HuseLisette lukket pavillon

Den lukkede
Hos Sølund Huse kan du købe lukkede pavilloner fra mellem 5 og 20 m2. Fordelen med en lukket pavillon er, at du kan nyde haven, selvom det regner og blæser. De mindste pavilloner som Ingrid havepavillon og Sofia tepavillon er til dig, som blot har brug for et lille fristed i haven. Her kan du invitere en enkel gæst på kaffe eller måske skabe en lille oase for dig selv med skrivebord og en blød lænestol. Du kan læse, hvordan Lene har indrettet sin Sofia tepavillon her. De mellemstore, lukkede pavillonen er på 8 til 14 m2, og her er plads til, at du kan indrette med spisebord og invitere gæster til frokost og aftensmad. De største pavilloner fra Sølund Huse er på 14 til 20 m2, og her er masser af plads til både gæster, afslapning og hobbyprojekter. Du kan læse her, hvordan Lis og Roy har indrette deres Lisette pavillon på 20,3 m2.

Hjørnepavillonen
Har du et vindblæst hjørne i din have? En Lotte 3 hjørnepavillon på 7 m2 med fladt tag kan stå i skel, da højden på pavillonen er 230 centimeter. Drømmer du mere om en halvåben hjørnepavillon til dit hjørne, så er Dolly 3 pavillonen på 10,8 en oplagt mulighed. En pavillonen kan også fungere som afskærmning til naboen eller en befærdet vej.

Lotte 1 pavillon med halvtagLotte 1 pavillon med halvtag

Solveig pavillon med stråtagSolveig luksus pavillon

Pavillon med halvtag
Drømmer du en pavillon med udhæng, hvor der er plads til grill, cykler, vasketøj og barnevogn? Med en pavillon med halvtag får du en pavillon med flere funktioner. Du kan lave en hyggelig oase i selve huset, hvor I kan sidde i læ, når det er koldt. Under udhænget kan I flytte havemøblerne ud, når solen skinner, eller I kan opbevare grill, cykler eller vasketøjet. Lotte 1 er en af de mest populære pavilloner med halvtag fra Sølund Huse.

Luksus pavillon
Vil du forkæle dig selv med en isoleret pavillon, som du kan bruge hele året? En Solveig pavillon med stråtag er en luksus pavillon i meget høj standard, som specialproduceres af en snedker. Du kan vælge, at træværket er behandlet og malet. Henriette og Helen er andre luksus pavilloner fra Sølund Huse.

Se alle pavilloner fra Sølund Huse her

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration