Chat with us, powered by LiveChat
pergola pavillon fra sølundhuse.dk kunde billede

En pavillon på terrassen året rundt

Bente og Niels har skiftet den gamle pavillon ud med en ny fra Sølund Huse

Bente og Niels’ røde parcelhus fik i sommeren 2020 selskab af en åben Dolly1 pavillon fra Sølund Huse. Parret drømte om en solid pavillon på terrassen, som de kunne bruge hele året.

”Vi ønskede en mere robust pavillon, hvor vi ikke hele tiden skulle skifte sejlet. Det var vigtigt, at pavillonen var åben, da vi gerne vil ud i den friske luft,” fortæller Niels.

I regn og sol
Parret bruger pavillonen fra tidligt forår til sent efterår, og de tager frokost og kaffe med ud på terrassen, så snart vejret er til det. Om sommeren er der sol på terrassen fra klokken 10 om morgenen til solnedgang, og pavillonen fungerer derfor både som skygge for solen og læ for regnen. Før i tiden tog de havemøblerne ind om vinteren, men med den nye pavillon står møblerne ude hele året.

”Det er rart, at vi ikke skal slæbe møblerne ind i kælderen om vinteren. Nu står de i læ hele året, og vi kan bruge pavillonen så snart solen er fremme, og temperaturen stiger,” siger Niels.

”Vi ønskede en mere robust pavillon, hvor vi ikke hele tiden skulle skifte sejlet,” fortæller Niels.


En 4-kantet Dolly 1 pavillon fra Sølund Huse er på 9 m2.

Et hyggeligt projekt
Bente og Niels hjalp hinanden med at samle Dolly1 pavillonen på fem dage, og træet har efterfølgende fået grunder og er malet med klar maling.

”Vi startede mandag, og den var færdig fredag formiddag. Der var lavet et godt forarbejde med støbning og isætning af stolpesko, og det var et hyggeligt projekt, som var nemt at gå til,” siger Niels.

En åben Dolly 1 pavillon med 4-kanter fra Sølund Huse er på 9 m2 med sidehegn på tre af siderne. Sølund Huse sælger både åbne og lukkede pavilloner.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Dolly 3 åben pavillon i træ fra Sølund Huse
Inspiration | Pavilloner

Ren nydelse i åben pavillon

Et hyggeligt uderum i haven, hvor man kan nyde skyggen og slappe af, er en drøm mange af os har. Men at finde den perfekte løsning kan være en udfordring. Sådan var det også for Lisbeth og Tom.
Åben Mette 2 pavillon fra Sølund Huse
Inspiration | Pavilloner

Morgenkaffe i åben pavillon

Der er noget helt særligt ved at skabe et personligt fristed, hvor man kan trække sig tilbage og finde roen. Lita og hendes mand drømte om en åben pavillon, hvor de kunne nyde morgenkaffen og få skygge fra solen.
Terapihave i Bjerggårdshaven med shelter og pavillon fra Sølund Huse
Inspiration | Pavilloner | Wellness og udeliv

Terapihave til træning og meditation

Bjerggårdshaven er et Bo – og Rehabiliteringscenter i Odense Kommune, som har skabt en terapihave for borgere med hjerneskade. Terapihaven skal styrke brugernes rehabiliteringsforløb ved hjælp af naturens beroligende effekt.  

Se al inspiration